ZzzzzzzZzZz

Trött idag, vill inte stiga upp vill bara zzzzova idag! Men måste ju stiga upp o göra barna iordning nu. Ha en bra dag! Hej svejs!


Min lille...

.... Prins är sjuk idag :( han är hostig och snorig. Inte alls roligt :(( stackars liten.
Vendela har gjort chokladbollar, min duktiga tjejja. Hon satte in bya rör i öronen igår. Hon var verkligen superduktig!! Ha en trevlig helg


Gahhhhh!!!

Blir så trött på min telefon, den stavar av sig självt har jag märkt. Orkar inte ändra förra inlägget, utan hoppas att ni förstår ändå :)) kraaaam


Hej hopp!

Förlåt mig själv, gör jag har syndat :( massa fusk idag. Men var ju duktig imorse när jag stod i över 30 min på crosstrainern ;) hittade mina byxor jag hade förra året innan jag blev gravid. Fy fasen säger jag bara! Jag ska tillbaka dit kan jag lova! Hade jag inte ammat så hade jag lagt om kosten helt och hållet mä, men men. Vet ialla fall att jag INTE tänker se ut så här en längre tid framöver :))
Ska slänga mig i säng nu. God natt med er <3 lämna gärna ett litet avtryck innan ni klickar vidare kram kram


Nu jäklar!

Nu är det ett tag sedan IGEN som jag skrev här.
Som rubriken lyder, så är det dags att ta en resa neråt i vikt-kurvan. Har köpt mig en crosstrainer, samt lagt om mina matvanor. Vilket inte är helt lätt, men har faktiskt varit fruktansvärt duktig den här veckan!
 
Så nu jäklar ska jag ur denna vidriga kropp! Ska försöka uppdaterna här på bloggen i mellanåt och se om det går upp eller ner. Man vet ju aldrig liksom.
 
Men nu så ska huvet ner iallafall. På kuden. Kram på er och god natt 
 
 
En liten bild från när vi var på kolmården i våras :)

RSS 2.0